Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Γιορτή της Μητέρας

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου έχουμε την πιο γλυκιά γιορτούλα για ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας, την μητέρα... μανούλα... μάνα... μαμά.. μαμάκα... υπάρχει άραγε άλλο πρόσωπο που να τον προσφωνούν με τόσες λέξεις; 

Ευλογημένες οι γυναίκες που έχουν νιώσει την μητρότητα, ηρωίδες της καθημερινότητας, στήριγμα της οικογένειας, αγάπη προσωποποιημένη! Η μαμά είναι το πιο γλυκό κομμάτι στην ζωή του παιδιού!

Η μαμά είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του παιδιού, το άλλο είναι ο μπαμπάς και εννοείται ότι η συμβολή του είναι εξίσου σημαντική..γιατί αν η μαμά είναι στήριγμα για το παιδί.. ο μπαμπάς είναι στήριγμα όλης της οικογένειας.. αν η μαμά είναι η αγάπη προσωποποιημένη, ο μπαμπάς είναι η ασφάλεια προσωποποιημένη. Τι θέλει ένα παιδί; Αγάπη και ασφάλεια, για να αντεπεξέλθει σε όλα αυτά που θα συναντήσει και θα βιώσει στη ζωή του! 

Υπόσχομαι θα κάνω σπέσιαλ αφιέρωμα στον πατέρα όταν θα έρθει η ώρα! Τώρα κοντοζυγώνει η σπέσιαλ μέρα της μητέρας... αν και είχα σκοπό να αναρτήσω τις ιδέες που βρήκα από ξένα site στα μέσα της βδομάδας που έρχεται και επειδή είναι αρκετοί συνάδελφοι που ψάχνουν τι δώρα θα κάνουν με τα παιδιά... αποφάσισα να δημοσιεύσω την ανάρτηση σήμερα!! 

Ελπίζω να σας αρέσουν οι επιλογές και ανυπομονώ να δω την εξέλιξη της κατασκευής που θα διαλέξετε να κάνετε με τα παιδιά.


καρτούλα

θήκη για γλυκάκι

κάρτα

εξώφυλλο εφημερίδας

κάρτα

τσαντάκι γλαστράκι

κάρτα γλάστρα

κάρτα πιάτο

βιβλιαράκι αφιέρωμα

κάρτα

κάρτα

κάρτα αγκαλιά

http://www.homestoriesatoz.com/crafts/
mason-jar-picture-frame-vase.html

κάρτα αγκαλιά

κάρτα

μπουκέτο 

κορώνα για τη μαμά

σπέσιαλ φωτογραφία

κάδρο

παράσημο

κάρτα

κάρτα

κάρτα

κάρτα

σκεύος για κουζίνα

κάδρα

διακοσμητικό

ποδιά ζωγραφισμένη
από τα παιδιά

κουτάκι έκπληξη

αγκαλιά

κάδρο

κάρτα

μενταγιόν από
σπιρτόκουτο

κάρτα

τροχός αγάπης

αφίσα αγάπης

κάρτα αγκαλίτσα

Ποια ιδέα σας άρεσε περισσότερο;

❁ ❁ 

Για αναρτήσεις για τη
Γιορτή της Μητέρας
από το σεντουκάκι 
πατήστε τα παρακάτω link
Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου