Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Καλώς ήρθες Άνοιξη!! Οι πρώτες ανοιξιάτικες εργασιοστιγμούλες μας!

Καλησπέρα σας!!!


Ποπό!! Πολύ καιρό έχω να κάνω ανάρτηση!! Πολύ δουλειά στο σχολείο, υποχρεώσεις μετά το σχολείο, που να είχα και οικογένεια... φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να συντηρήσεις ένα blog,άμα έχεις οικογένεια, παιδιά και σπίτι...πολλά μπράβο στους συναδέλφους που τα καταφέρνουν να τα κάνουν όλα!!! 

Σημερινό θέμα είναι η Άνοιξη και οι πρώτες ανοιξιάτικες εργασιοστιγμούλες που ζήσαμε με τα παιδιά στο σχολείο!! 

Ο κρόκος Κοζάνης άνθισε στον κήπο μας!!

Ανοιξιάτικες εργασιοστιγμούλες


Κάποιοι 3d επισκέπτες μας έφεραν την άνοιξη.


Με χαρτοταινία και εφημερίδες φτιάξαμε τα σώματα των ζώων, τα βάψαμε και τα στολίσαμε ώστε να πάρουν την τελική τους μορφή. Αφού τα φτιάξαμε, μπήκαν στον ανοιξιάτικο κοινόχρηστο κήπο του σχολείου μας. Η χελωνίτσα που ξύπνησε από την χειμερία νάρκη.

Η μελισσούλα και η πεταλουδίτσα μας, έτοιμες να υποδεχτούν την άνοιξη!
και το όμορφο πουλάκι μας, που τα παιδιά το φαντάζονται να κελαηδά τον πιο όμορφο μουσικό σκοπό!!

και ο ανοιξιάτικος κήπος μας, στον εσωτερικό χώρο του σχολείου, έχουμε και εξωτερικό κήπο και θα κάνουμε ειδική ανάρτηση για αυτόν!
Σύντομα θα έρθουν και τα χελιδονάκια που φτιάξαμε, προς το παρόν δείτε μια δόση από τα πουλάκια που έφτιαξα για να διακοσμήσω τον πίνακα ανακοινώσεων για τους γονείς!
Μια μαμά που είναι άριστη στα γαλλικά, ήρθε και μας έκανε μάθημα! Είπαμε να συνδυάσουμε λοιπόν την άνοιξη με τη Γαλλία και έτσι φτιάξαμε έναν ανοιξιάτικο πίνακα με τον Πύργο του Άιφελ! 

και εννοείται πως η  κυρία ζήλεψε και έκανε και αυτή έναν πίνακα!και σας χρωστάμε από τον προηγούμενο μήνα... μια εργασιοστιγμούλα

Η αμυγδαλιά που φέρνει την άνοιξη τον χειμώνα!! 


Κλαδιά από γλασέ καφέ χαρτί, γκοφρέ και απλό χαρτί α4 για τα άνθη(και μερικά κουμπιά),λίγη χρυσόσκονη και έτοιμη η αμυγδαλιά μας!!

"Ρώτησαν την αμυγδαλιά αν υπάρχει Θεός
και η αμυγδαλιά άνθισε"
Ν.Καζαντζάκης
και πίνακες με θέμα την αμυγδαλιά, έμπνευση από γνωστούς διάσημους ζωγράφους σε ομαδική εργασία, δραστηριότητα με την κα Σοφία.


Αυτά τα όμορφα στη σύντομη ανοιξιάτικη ανάρτηση μας! Σας αφήνω με το πρώτο ουράνιο τόξο της Άνοιξης, που έπιασε ο φωτογραφικός φακός μου!! Πολλά φιλάκια!

Μην ξεχνάτε ότι μετά από μια καταιγίδα
βγαίνει ο ήλιος και εμφανίζεται το ουράνιο
τόξο...έτσι είναι και η ζωή!!
Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

2 σχόλια:

  1. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλή εύκολη και διασκεδαστική κατασκευή. Το ίδιο ισχύει και για τις ομαδικές!! χαιρόμαστε που σας αρέσουν και ευχαριστούμε πολύ!!

      Διαγραφή