Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Καρτούλα και πρόσκληση 2 σε 1 (#γλυκόκαλοκαιράκιέχωχάσειποιονούμεροανάρτησηείναι)

Σύντομη ανάρτηση.....

Καλοκαιρινή κάρτα και πρόσκληση για την τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς.


Αποφασίσαμε με την αγαπημένη μου συνάδελφο,κα Ντόρα, την τελευταία μέρα να μαζευτούμε όλοι μαζί...να κάνουμε μια μίνι γιορτούλα...(ναι ναι και άλλη..χα χα), θα πούμε τραγουδάκια και θα χορέψουμε breakedance (ναι ναι έχουμε ταλέντα σε αυτή την τάξη δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χορευταράδες μαθητές έχουμε). Το τραγούδι είναι το Happy του P.Williams από τη ταινία με τα minion!! Τέλος θα πάρουν τα αναμνηστικά και τις εργασίες τους και θα πούμε Καλό καλοκαίρι!! 

Για αυτή την τελευταία ιδιαίτερη στιγμή, κάναμε αυτή την καρτούλα/πρόσκληση. Τα περισσότερα παιδιά ήθελαν παγωτό, χωνάκι παγωτό, δύο κορίτσια ήθελαν την μπάλα θαλάσσης και τρία κορίτσια τα ψαράκια που αγαπιούνται!! 

Ιδού μερικά δείγματα από τις καρτούλες μας!

Σήμερα ένα παιδάκι μου είπε..κυρία θα μου λείψουν οι κατασκευές που κάνουμε... τα μαναράκια μου!!... συμφώνησαν μετά και τα άλλα!! Τα έχουν πιάσει οι αγάπες...αλλά νιώθουν και συγκίνηση που τελειώνει το σχολείο!! 

Σαν τελευταία δραστηριότητα θα είναι ο στολισμός της τσάντας με τις εργασίες, αλλά και τους τρελοαγώνες, που θα κάνουμε την άλλη βδομάδα και θα πάρουν μετάλλια, νικητές και χαμένοι!! 

Καλό σας απόγευμα!! 
Και μην ξεχνάτε να είστε
Happy!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου