Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

9 μέρες και σήμερα μέχρι τα Χριστούγεννα!! Στιγμές μέσα στην τάξη!!

Καλησπέρα σε όλους και όλες!! Τι κάνετε? Ελπίζω να είναι όλα καλά!! Τελευταίες μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία και όπως καταλαβαίνετε βάζουμε τις "τελευταίες πινελιές" στη γιορτούλα που θα κάνουμε..στις κατασκευές..και γενικά σε όλες τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες!! 

Σήμερα φτιάξαμε την καρτούλα μας με τις ευχές! Την ιδέα την πήραμε από γνωστό εκπαιδευτικό περιοδικό..το οποίο μου διαφεύγει το όνομα, αλλά μόλις το μάθω θα σας το πω.. 

Με ένα  κόκκινο χαρτόνι κάναμε την καρτούλα μας μιας και απεικονίζει ένα μέρος του σώματος του Άγιου Βασίλη! στην κανονική καρτούλα, αν θυμάμαι καλά είχε μόνο την ζώνη του Άγιου Βασίλη και το βαμβάκι στο κάτω μέρος του.. τα παιδιά όμως είχαν άποψη και ήθελαν να ξεχωρίζουν τα πόδια...και όπως είπε και ένα αγόρι ο Δημήτρης.."κυρία και πάνω από την ζώνη πρέπει να φαίνεται το άσπρο της ζακέτας".. δεν χάλασα το χατήρι του μικρού.. το είδαν και τα υπόλοιπα παιδιά, συμφώνησαν και έτσι το έκαναν και αυτά.


βέβαια δεν προλάβαμε να την ολοκληρώσουμε με τις ευχές μας μέσα! Μόλις κάνουμε και αυτό το μέρος της κάρτας θα σας την αναρτήσω κατευθείαν!Επίσης σήμερα τα παιδιά έφτιαξαν στολίδια από ρολό χαρτί...τα οποία τα είχα αναφέρει στην ανάρτηση με τις κατασκευές από ρολό χαρτί υγείας !

κόβουμε το ρολό σε λωρίδες, τις βάφουν τα παιδιά με το αγαπημένο τους χρώμα, βάζουν χρυσόσκονη, ενώνουμε τα κομμάτια με κόλλα και έπειτα κολλάμε και  διάφορα στολιδάκια χειροτεχνίας...

Να τονίσω ότι τα στολίδια αυτά τα έκαναν τα παιδιά με μια μανούλα ενός κοριτσιού, που της αρέσουν πολύ οι κατασκευές και ήθελε να τα κάνει δώρο με την κόρη της σε όλα τα παιδιά της τάξης! Το χάρηκαν όλοι!! Σε μας, μας έφτιαξε ένα υπέροχο γούρι και ένα μπουκάλι με χριστουγεννιάτικο θέμα!
Τα τυχερά πουγκάκια της αντίστροφης μέτρησης τα κέρδισαν ο Κρίστιαν και ο Μιχαήλ!! 
της Κυριακής
το σημερινό

αααχ.. πότε ήταν που είχα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα...50 μέρες πριν... απίστευτο πως πέρασε ο καιρός... 9 μέρες και σήμερα μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων... δεν ξέρω για σας.. αλλά από τότε που το ξεκίνησα όλο αυτό είμαι συνέχεια με ένα χαμόγελο στα χείλη!! Θα κλείσω με αυτή την εικόνα την ανάρτηση αυτή.. και...κάντε το.. πίστεψέ το ;)

είναι στις διαστάσεις του facebook cover (εξώφυλλο)2 σχόλια:

  1. Οι κάρτες υπέροχες!!!!Αυτές λέω να κάνουμε κι εμείς!!!!!!Μπράβο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΥΥΥΥΜΕ!!! ΟΝΤΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ!! :-*

      Διαγραφή