Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!


7 μέρες και σήμερα..μέχρι τα Χριστούγεννα... και πρέπει να βιαστώ γιατί σε λίγο θα ξημερώσει και αντί για εφτά.. θα είναι έξι μέρες.. πριν.. δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε... πφφ.. τον τελευταίο καιρό, τρέχω και δεν φτάνω..αλλά το ραντεβού μου εδώ με τους αναγνώστες μου.. δεν το χάνω..

Στο σχολείο έχουμε τελειώσει τις προγραμματισμένες κατασκευούλες που είχαμε σχεδιάσει και επιλέξει με τα παιδιά.. σήμερα όμως ήθελαν να κάνουμε και άλλη κατασκευούλα.. και όσες προσπάθειες και να έκανα να χαλαρώσουμε και να παίξουμε.. αυτά επέμεναν! Έτσι πρότεινα στα παιδιά να κάνουμε τα παγοπέδιλα!! Μάλιστα είχαμε και αφορμή, αφού ένα παιδάκι στις αρχές της βδομάδας μας είπε την εμπειρία που είχε στο παγοδρόμιο στο Ice Arena στο Athens Heart!

Κόβουμε λοιπόν.. τσόχα ή χαρτόνι.. σχήμα παγοπέδιλου ή μπότας αν θέλετε... το βασικό είναι στο κάτω μέρος να είναι ενωμένα τα δύο κομμάτια, όπως φαίνεται στην εικόνα. Το περνάμε ανάμεσα στον συνδετήρα και έπειτα κολλάμε τα κομμάτια.. εμείς βάλαμε στις άκρες, εκτός από το πάνω μέρος γιατί αύριο που θα βάλουμε κάτι μέσα.. μην ρωτάτε.. θα μάθετε σύντομα τι.. 
έπειτα το στολίζουμε.. εμείς βάλαμε μπρος και πίσω πούλιες...για κουμπάκια.. επίσης βάλαμε και διακοσμητικό που γράφει merry christmas ;) και ιδού μερικά παγοπέδιλα μας!!
και επειδή αρέσει πολύ και στην κυρία.. δηλ σε μένα.. γυρνώντας από την δουλειά έφτιαξα τα δικά μου παγοπέδιλα.. το ένα αποφάσισα να το κάνω δώρο σε αγαπημένο μου πρόσωπο.. το οποίο το είδε και ξετρελάθηκε!
μπρελόκ

θήκη για αναπτήρα

Ελπίζω να σας αρέσουν τα 
παγοπεδιλάκια μας!!

πληροφορίες για παγοδρόμια

Το τυχερό πουγκάκι το κέρδισε ο Δημήτρης Λ.


Στην παρακάτω εικόνα θα δείτε τους φακέλους με τα γράμματα των παιδιών για τον άγιο Βασίλη.. είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου να κάνουμε.. αλλά ήθελε πολύ διαδικασία.. αλλά θα φτιάξω ένα δείγμα και θα σας το δείξω αύριο!! Μέσα έχουμε βάλει το γράμμα τους και μια ζωγραφιά αφιερωμένη στο κοκκινοσκούφη άγιο! 


Μιας και μίλησα για τον Άγιο Βασίλη..βρήκα μια υπέροχη εικόνα.. ρίξτε μια ματιά..
και για όσους έχουν παιδάκια..αλλά και γιατί όχι να γίνει και όμορφο σκηνικό..στο σχολείο.. θα άρεσε πολύ στα παιδιά..
φανταστείτε πως θα έκαναν τα μικρά βλέποντας αυτήν την εικόνα?

Αχ τι ωραία που είναι τα Χριστούγεννα!!!
Καλό σας βράδυ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου