Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

5 μέρες και σήμερα μέχρι τα Χριστούγεννα!! Στιγμές από την γιορτούλα μας!!


Σήμερα είχαμε την γιορτούλα μας!! 5 μέρες και σήμερα..μέχρι τα Χριστούγεννα και αυτή είναι η εκατοστή ανάρτηση στο blog μου!! 

Είναι αφιερωμένη στα μικρά μου τα ζουζούνια... που σήμερα ήταν τέλεια πάνω στην σκηνή! Παρότι δεν έκαναν πολλές πρόβες τα πήγαν καταπληκτικά!! Η έμπνευση και η ιδέα της γιορτής ήταν της κας Ντόρας, αυτής της υπέροχης συναδέλφου..που είναι τόσο καλή... που και εγώ κάθομαι και την ακούω και μαθαίνω από αυτή πολλά πράγματα... σαν μικρό παιδάκι και γω.. ;) για μένα αυτό είναι ανεκτίμητο.. και της αφιερώνω την ανάρτηση και σε αυτή.. με πολύ πολύ εκτίμηση!!

Στιγμές από την γιορτούλα...
όσες φωτογραφίες πρόλαβα να βγάλω.. ;)


Κάναμε μαζί και τα δύο τμήματα, κλασικό και ολοήμερο τμήμα... Το κλασικό έκανε την αναπαράσταση της γέννησης και εμείς τα δώρα που ζωντανεύουν την Πρωτοχρονιά. Όλα ήταν υπέροχα!! Τα μικρά έλαμπαν πάνω στην σκηνή... είχαμε τα κλασικά ευτράπελα με την μουσική.. έκλεινε ξαφνικά το στερεοφωνικό.. αλλά τα παιδιά ήταν σε ετοιμότητα και συνέχιζαν τα τραγούδια ακαπέλα!! Κλείσαμε την γιορτή με το τραγούδι "μια νέα αρχή"..η ελληνική εκδοχή του "we are the world".  Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να λάμπουν πάντα, να έχουν πάντα ένα χαμόγελο στο προσωπάκι τους, να έχουν υγεία και πρόοδο στην ζωή τους!! 

Έφτιαξα μερικά facebook cover (εξώφυλλα) με χριστουγεννιάτικο feeling!!Σας τα χαρίζω με αγάπη!!
Καλό σας απόγευμα!!
2 σχόλια: