Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Τραγόυδι για την βροχήΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΡΑΓΟΥΔΟ "ΣΤΑΛΑ ΣΤΑΛΑ Η ΒΡΟΧΗ"

ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.

Ο ΣΤΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:         ΣΤΑΛΑ ΣΤΑΛΑ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ 
                            ΣΤΑΛΑ ΣΤΑΛΑ Η ΒΡΟΧΗ ΒΡΑΧΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ(ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ( ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ(ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ) ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΧΟΣ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΜΕ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ. 

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ, Η ΒΡΟΧΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΕΤΣΙ ΚΥΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ, ΟΠΟΤΕ  ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!


ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!! :
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ....ΡΙΧΝΕΙ "ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΧΟ ΤΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ !!

2 σχόλια:

  1. Bροχή , καταιγίδα , μπουμπουνιτά !!!!!!!!!!!!!!!! Και της κυρίας το κεφάλι πονά !!!!!!!!
    χαχαχα το παίζουμε κι εμείς !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΛΕΕΙ? ΧΙΧΙΧ!
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΞΕΔΑΚΙ...Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!! ΧΑΧ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή